Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klezmer Society

9 juni @ 16:00 17:30

Na een groot succes vorig jaar maart, met hun programma Dos Klezmer Shifl komt “De Klezmer Society” dit jaar met een nieuw meeslepend programma in de Sint Urbanus.
Aansluitend op het programma voor de Amstellanddag die op dezelfde dag plaatsvind en waaraan ook de Sint Urbanus meedoet.

Een melodie zal nooit twee keer het zelfde klinken bij de Klezmer Society. De schat aan variaties en versieringen is eindeloos en de musici stimuleren elkaar om samen te ontdekken hoe de muziek hier en nu zal klinken. Geen arrangementen en kant en klare oplossingen, maar spontaniteit en echtheid vormen het cement van dit hechte en professionele ensemble. Spannende meeslepende eigen composities worden op een geraffineerde manier gecombineerd met beeldschone melodieën en Jiddische liederen uit de shtetls: de Joodse Anatevka-dorpjes uit het oude Oost-Europa.

Voor meer informatie zie https://www.theklezmersociety.nl/

Als u via internet tickets bestelt betaalt u per ticket  15,– plus circa 65 cent per bestelling voor de bankkosten, ongeacht het aantal tickets per bestelling.
Telefonisch bestellen van tickets kan via nummer 06 1361 9613

€15 Per persoon

OudekerkConcert
Sint Urbanus,
Achterdijk 3,
1191 JG Ouderkerk aan de Amstel.

Ouderkerk Concert 2024 ©